.

La plataforma Valkiria Hub International i Women Business Congress organitzen aquest seminari, que pretén convertir Barcelona en la capital internacional del talent femení en innovació i tecnologia. L’objectiu és fer un canvi de paradigma social i econòmic basat en la cultura empresarial de les dones.

El Women Talent Seminar: How to grow your business through Innovation & Technology se celebrarà dijous 27 de novembre, de 8.00 a 20.00 hores, a la seu de Valkiria Hub Space de Barcelona: Carrer Pujades 126, al Poble Nou.

Amb la convicció de que l'aplicació de la innovació i la tecnologia en el món empresarial i en la societat permet àmplies oportunitats de negoci i creixement, el seminari se centrarà en aquests dos pilars. Així, la trobada comptarà amb la participació de dones del món empresarial, així com joves emprenedores de diferents sectors de la indústria de la innovació i la tecnologia de 22 països diferents. Les ponents nacionals i internacionals compartiran les seves experiències i parlaran sobre com aconseguir l'èxit a través de la innovació la tecnologia en els negocis.

Hi ha dues maneres de participar al seminari: assistint a l'esdeveniment o seguint-lo per Internet. Tant per una modalitat com per a l'altra cal fer la inscripció a través d'aquest enllaç. El preu de l'entrada és de 185 euros, però encara queden entrades amb descompte per 145 euros. Per poder seguir les conferències a través de streaming cal pagar 30 euros.