Control tècnic de la presentació de l'Actic
Control tècnic de la presentació de l'Actic.

S'ha fet un seguiment d'actes institucionals com ara la presentació del nivell avançat del certificat ACTIC, la jornada de presentació del programa Connecta't, la visita de la Universitat de Salamanca o l'entrevista al director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la conselleria d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

D'una banda, s'han donat a conèixer, mitjançant reportatges, iniciatives per promoure-hi la participació o per mostrar-hi eines d'utilitat com el mur de Sant Joan, el sistema de videoconferència ViewCAT, entre d'altres.

D'altra banda, s'ha fet un seguiment de les activitats promogudes des dels diferents centres que integren la Xarxa Punt TIC arreu de Catalunya. En els primers sis mesos de l'any 2011, s'han publicat vídeos amb imatges i testimonis enregistrats directament a Berga, Blanes, Mataró, Barcelona, Solsona, Manresa, Terrassa, Sant Feliu, Seu d'Urgell, Santa Coloma de Cervelló, Igualada, Ripoll, Rubí, Hospitalet de Llobregat, Cornellà, Tremp, Pont de Suert, Sort, Palau-Solità i Plegamans i Santa Coloma de Cervelló.

En aquests moments, ja estem treballant en futurs reportatges sobre activitats tan interessants com un taller de reparació i reciclatge d'ordinadors que es desenvolupa a la Fundació Marianao de Sant Boi.

En el següent playlist hem fet una selecció de tots aquests vídeos perquè els pugueu gaudir durant l'estiu i, en alguns casos, temps de vacances. Ens retrobem amb nous continguts al setembre. Que acabeu de passar un bon estiu!