Logotip de CESICAT
Logotip de CESICAT.

El curs és gratuït i es fa 100% en línia, a través d'una aula virtual Moodle. Està especialment dissenyat per a dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC - Òmnia. En fer-se en línia, s'adapta molt bé a les persones que no disposen de prou temps per desplaçar-se.

El curs tindrà una durada de 35 hores lectives, que es distribuiran al llarg de 6 setmanes. Cada estudiant pot decidir quin dia i en quin horari realitza les activitats, tot i que es recomana un ritme setmanal.

El curs tracta temes més socials (seguretat al correu electrònic, xarxes socials, eines 2.0, telèfons mòbils, gestions telemàtiques i compres en línia, aspectes personals i familiars, relatius a la protecció dels nostres drets, la intimitat, les nostres dades personals) i també alguns aspectes tècnics (mesures de protecció del maquinari -antivirus, firewall, precaucions generals-) i, òbviament, les institucions i legislació que tracten aquests temes.

La dinàmica i pedagogia del curs és del tipus constructivista: la interacció entre els participants, amb les tutores, amb el material, etc. és esencial.

Si esteu interessats/des podeu enviar un correu electrònic a oficina.tecnica[arrova]punttic.cat i contactarem amb vosaltres per tal de tramitar la inscripció.