Logotip VII jornades àtic 2a
Logotip VII jornades àtic 2a.

L'associació Atictes (Amics i Amigues de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació) i la Universitat Rovira i Virgili ofereixen una nova edició de les jornades àtic 2a. Tindrà lloc el proper dijous 1 de juliol a Tarragona.

L'objectiu de les jornades és analitzar l'evolució que estan fent els usuaris des del món analògic al digital i explicar com ens comportem en ambdós entorns. Richard Stallman, reconegut mundialment per ser el fundador del Moviment del software lliure i del projecte GNU, participarà a les jornades i explicarà quina és la clau per disposar d'una societat digital lliure tot fomentant la inclusió de les persones en un món digital bo. Les jornades es completaran amb les ponències "Pares analògics i fills digitals" de la Doctora Mar Camacho i "Protegir (o no) la nostra identitat a Internet" de David Comuñas.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar omplint aquest formulari. Les persones que no puguin assistir-hi podran seguir les jornades en directe per Internet a través dels següents mitjans: Twitter i vídeo i xat.

Podeu consultar el programa i tota la informació sobre les jornades a: www.atic2.cat.

 

En el següent vídeo Jesús Ferré i Xavier Miró expliquen el grafisme triat per a les jornades i la filosofia que es desprèn del programa: