Ahir, 23 de maig, a la tarda van inaugurar el centre municipal de teletreball i el coworking Zona Líquida a Riba-roja de l'Ebre. A més, al matí, els dinamitzadors i dinamitzadores de la Ribera d'Ebre es van trobar per conèixer l'espai i tractar també d'altres temes. Us oferim fotografies de tots dos esdeveniments.

Carles Flamerich a la inauguració del centre de coworking Zona Líquida de Riba-roja d'Ebre
Carles Flamerich a la inauguració del centre de coworking Zona Líquida de Riba-roja d'Ebre.

L’alcalde de Riba-roja d’Ebre, Antonio Suárez, i el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Carles Flamerich, van inaugurar ahir, 23 de maig, l’Espai Zona Líquida, un centre municipal destinat a l’impuls del teletreball i del coworking, i a la dinamització i ús de les TIC entre la ciutadania i les empreses. Avui, divendres 24 de maig, es farà la inauguració amb la ciutadania i a partir de la setmana vinent el centre ja serà operatiu. Flamerich va destacar " el caràcter audaç de la gent de l’Ebre que ha fet possible tenir un centre totalment enfocat a les necessitats presents i futurs de la nostra societat".

L'espai de coworking va acollir al matí una jornada de treball dels dinamitzadors i dinamitzadores de la comarca, on van tractar diferents temes.

Aquí podeu veure les fotografies tant de la trobada de dinamitzadors/ores com de la inauguració: