Tecnoestiu del Citilab
Tecnoestiu del Citilab.

Les activitats combinen l’aprenentatge STEAM, la creativitat i la diversió durant un matí d’estiu, de 10 a 13 hores. El taller d’enguany, que serà presencial entre el 25 de juny i el 24 de juliol, permetrà als participants aprendre programació visual per blocs.

Tallers sobre programació creativa

Els infants que s'apuntin als tallers, treballaran amb l'entorn de programació creativa Turtlestitch amb el qual aprendran a dibuixar i realitzar les seves pròpies creacions florals per a crear un jardí virtual i brodat amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància d’aturar la pèrdua de la biodiversitat al planeta

Inscripció

Els casals d’estiu, esplais i famílies i grups particulars que vulguin gaudir d'aquesta activitat han de triarun sol dia durant el matí de 10 a 13 hores, de dilluns a divendres entre el 25 de juny i el 24 de juliol. L’activitat es desenvoluparà de manera presencial.

El preu és de 6 euros per participant i l’edat mínima per participar-hi és de 6 anys. Els infants d'entre 6 i 9 anys, han d'anar acompanyats d’algú major de 12 anys.

Per a realitzar la inscripció, cal enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognom de cada participant, l’any de naixement i el dia que voleu assistir al Tecnoestiu.