Difusió del concurs ¡Digitalizaté!
Difusió del concurs ¡Digitalizaté!.

El certamen s'adreça a estudiants d'una carrera tecnològica o un màster que s'animin a realitzar un petit vídeo. Hi hauran de plasmar el seu entusiasme pel món digital i la tecnologia perquè serveixi d'inspiració a estudiants d'ESO i Batxillerat per tal que aquests s'animin a desenvolupar les seves habilitats tecnològiques. Busquen vídeos creatius que siguin innovadors, originals i sorprenents, sense importar el gènere, la tècnica o el pressupost. Poden ser d'animació, gràfics en moviment, narratius, no narratius, etc.

Els vídeos, que podran tenir una durada màxima de 5 minuts, s'hauran de pujar al canal de vídeos Vimeo com a molt tard el 16 de juliol. Cada participant hi podrà presentar fins a dos vídeos.

Fins al 15 juliol es podran votar els vídeos mitjançant la pàgina de Facebook d'eSkills for Jobs Spain. Entre els cinc vídeos que obtinguin més vots, el jurat en seleccionarà els dos finalistes i els donarà a conèixer 18 de juliol.

Els/les guanyadors/ores obtindran una beca per participar en la XXVIII Trobada de les Telecomunicacions: el repte europeu, que se celebrarà en el marc de la Universidad Internacional Menéndez Pelayo (UIMP) a Santander, de l'1 al 4 de setembre. Hi podran conèixer les tendències del sector TIC a l'Estat espanyol de la mà de les principals empreses tecnològiques.