Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Moonhack, l'esdeveniment dels infants i joves que programen

Posted on 25/05/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Moonhack 2017
Moonhack 2017, for Raspberry Pi. 2017. Licence: BY-SA

L'associació Code Club Australia anima a infants i joves d'entre 8 i 12 anys de tot el món a sumar-se al repte Moonhack programant el mateix projecte en una mateixa setmana. Els punts Òmnia de Torrelles de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló se sumen a aquest esdeveniment internacional.

L'edició 2020 es realitzarà del 25 al 31 de maig de manera onlineA Catalunya, els Punts Òmnia de Torrelles de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló tornen a sumar esforços creant un esdeveniment per als infants i joves del territori del Baix Llobregat.

Enguany aquest esdeveniment serà virtual i es celebrarà el 28 de maig de 16.30 a 18.30 hores amb la idea d'incentivar sobre tot les noies joves, fomentant les vocacions STEAM per trencar l'escletxa digital de gènere. Per participar, els requisits és que els infants i joves tinguin entre 8 i 12 anys. (esdeveniment anul·lat)

L'edició 2019 del repte Moonhack va reunir 25.450 infants i joves a escala global.

Programant conscienciant sobre la sostenibilitat del planeta

L'edició 2020 es centrarà en la sostenibilitat del planeta Terra amb l'objectiu de conscienciar a través del joc. D'aquesta manera, els jocs que programin els infants i els joves bes centraran en trobar solucions innovadores per a l'estalvi energètic, d'aigua o la sostenilitat de la llar.