Jornada mTalent a Móra d'Ebre
Jornada mTalent a Móra d'Ebre.

La jornada ha estat avalada per la Fundació Barcelona Mobile World Capital i la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i de l’Ajuntament de Móra d'Ebre.

La comarca de la Ribera d’Ebre ha estat escollida per la Generalitat de Catalunya com a comarca pilot per impulsar el projecte mTalent a les Terres de l’Ebre. En aquest sentit, el Telecentre de la Ribera d’Ebre desenvoluparà diverses accions per potenciar la formació i l’ús de la tecnologia mòbil, adreçades als professionals, a les empreses i microempreses, així com als alumnes dels centres educatius i a les persones en situació d'atur.

Una d’aquestes accions està relacionada amb el foment de la compra i ús de la tecnologia mòbil. Concretament, totes les persones que comprin un aparell amb tecnologia mòbil (telèfon, tauleta o ordinador portàtil) en qualsevol botiga de la comarca i ho justifiquin amb la factura, tindran una sessió de tres hores de formació introductòria gratuïta a la seu del Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Jornada mTalent a Móra d'Ebre

Durant la jornada s’han posat exemples d’ús i casos d’èxit en diferents sectors de la tecnologia mòbil (telèfon, tauletes i portàtils) en diferents sectors empresarials reals, i s’han explicat les competències tecnològiques en l’àmbit de la mobilitat per sensibilitzar a les empreses del territori a fer el pas cap a la implantació de la tecnologia mòbil en els seus negocis.

Qualsevol informació al respecte es pot demanar al Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre telecentre[arrova]riberaebre.org, al telèfon 977 401 851.