Imatge Mbytes
Imatge Mbytes.

  

Una de les activitats més interessants de l'Mbytes 2011 és la gimcana digital que tindrà lloc dimecres 18 de maig. Durant tota la jornada els/les participants hauran de realitzar una ruta per diversos punts de Manlleu. Tot i que la majoria d'actes de l'Mbytes es realitzen a l'espai d'elCanal, la sortida d'aquesta gimcana serà al Museu Industrial del Ter (MIT). Per tal d'avançar, els participants hauran de resoldre exercicis TIC amb un nivell de dificultat assequible per als usuaris/àries novells però amb punts extra per a aquells avançats. A través de les diferents vies de comunicació (bloctwitter facebook) aniran recordant cada una de les activitats però també han creat un bloc específic per la setmana: mbytes.tk. Aquest serà l'epicentre d'aquesta setmana digital, on publicaran totes les novetats i també vídeos, fotos...

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte a través de correu electrònic: elcanalmanlleu@manlleu.cat o del telèfon 938511173.

 

La Setmana d'Internet arrencarà dilluns 16, de 18 a les 20:00 hores, amb un Taller de tràmits en línia. Des de la posada en marxa de l'espai l'Ajuntament a un Clic al web de manlleu.cat, des del Punt TIC d'elCanal han apostat per una sèrie de tallers per informar als usuaris dels avantatges de realitzar tràmits municipals en línia. Aquest taller es repetirà dins l'oferta formativa habitual de l'espai, diverses vegades al llarg de l'any per tal d'arribar al màxim d'interessats.

Dimarts 17 de maig, Dia d'Internet, elCanal obre les portes perquè tothom qui encara no conegui l'espai pugui conèixer les instal·lacions, la tasca que hi porten a terme i també a participar del debat en format TICQuè significa per a tu Internet? Amb totes les opinions crearan un cartell gràcies a Glogster amb textos, imatges, fotos i vídeos.

Dimecres 18 de maig es traslladaran al Museu Industrial del Ter, que ofereix una jornada de portes obertes per celebrar el Dia dels Museus i també acollirà la primera parada de la nostra Gimcana digital.

Dijous 19 tindran Internet comunicativa amb un Taller d'Skype. El taller es farà al Punt TIC d'elCanal de 9:30 a 11:30 h i servirà per veure els principals trets d'aquesta aplicació per realitzar vídeo-trucades i trucades telefòniques des de l'ordinador. 

Finalment, i per rebaixar una mica la tensió, divendres a la tarda mostraran la vessant més lúdica d'Internet amb una sessió especial de Wii. Organitzaran partides en línia de diversos jocs per a tots els públics.