Des d'avui, 16 de juliol, fins al dijous 19 de juliol l'Òmnia del Grupo Unión La Mina realitzarà una activitat que forma part de la Summer Code Party, una iniciativa de la Fundació Mozilla per construir una nova generació de webmakers.

Cartell del Summer Code Party a l'Òmnia Grupo Unión
Cartell del Summer Code Party a l'Òmnia Grupo Unión.

Summer Code Party pretén facilitar la celebració d'activitats durant tot l'estiu i a nivell mundial sobre programació. Posa a lliure disposició eines que introdueixin (o consolidin) en el coneixement de l'html i les CSS.

Aquestes activitats tenen com a filosofia el trobar-se, fer i aprendre. Es plantegen com uns espais oberts i festius, on de manera col·laborativa, aprenent els uns dels altres, plantejar-se projectes a realitzar i crear i millorar la comunitat.

Aquestes activitats estan pensades per a gent que vol començar a apendre el codi de la web i el seu disseny, gent que vol refrescar els seus coneixements i superar el dreamweaver, gent amb ganes de jugar, experimentar i crear, nens de 9 fins a 99 anys, dinamitzadors/ores que no saben per on començar i dissenyadors que tenen clar com acabar...

A l'Òmnia Grupo unión faran servir, entre d'altres, el Thimble, una aplicació de Mozilla que fa molt fàcil crear i publicar la teva pròpia web i on hi ha molt projectes divertidíssims per a aprendre tot jugant amb el codi. El coneixereu perquè és l'eina amb què han fet el cartell i la web de l'esdeveniment.

Des del Grupo Unión us animen a crear el vostre propi esdeveniment i remixar la seva web amb les vostres dades aquí.

Us podeu apuntar a la web de l'activitat!