Cartell del Summer Code Party a l'Òmnia Grupo Unión
Cartell del Summer Code Party a l'Òmnia Grupo Unión.

Summer Code Party pretén facilitar la celebració d'activitats durant tot l'estiu i a nivell mundial sobre programació. Posa a lliure disposició eines que introdueixin (o consolidin) en el coneixement de l'html i les CSS.

Aquestes activitats tenen com a filosofia el trobar-se, fer i aprendre. Es plantegen com uns espais oberts i festius, on de manera col·laborativa, aprenent els uns dels altres, plantejar-se projectes a realitzar i crear i millorar la comunitat.

Aquestes activitats estan pensades per a gent que vol començar a apendre el codi de la web i el seu disseny, gent que vol refrescar els seus coneixements i superar el dreamweaver, gent amb ganes de jugar, experimentar i crear, nens de 9 fins a 99 anys, dinamitzadors/ores que no saben per on començar i dissenyadors que tenen clar com acabar...

A l'Òmnia Grupo unión faran servir, entre d'altres, el Thimble, una aplicació de Mozilla que fa molt fàcil crear i publicar la teva pròpia web i on hi ha molt projectes divertidíssims per a aprendre tot jugant amb el codi. El coneixereu perquè és l'eina amb què han fet el cartell i la web de l'esdeveniment.

Des del Grupo Unión us animen a crear el vostre propi esdeveniment i remixar la seva web amb les vostres dades aquí.

Us podeu apuntar a la web de l'activitat!