Part del cartell de la festa de llançament de l'Ubuntu 12.10
Part del cartell de la festa de llançament de l'Ubuntu 12.10.

Aquestes festes s'organitzen arreu del món, i l'equip d'ubuntaires en català hi ha participat sempre de forma molt activa, procurant fer-la a diferents llocs del territori.

Amb aquests esdeveniments es pretén difondre i apropar el programari lliure en general, i més concretament l'Ubuntu, al públic, proposant-los xerrades, tallers i, si així ho volen, ajudant-los a instal·lar l'Ubuntu al seu ordinador. No estan, per tant, enfocats a persones amb grans coneixements tècnics, tot i que també s'hi poden trobar activitats més avançades.

Si consulteu el programa d'activitats, d'una banda, veureu la participació d'experts i desenvolupadors en diferents àmbits: l'escriptori Unity, Lubuntu, Ubuntu a l'Òmnia, Maquinari lliure. D'altra banda, com també és habitual, durant tota la jornada, i en paral·lel a la resta d'activitats, e s farà una festa d'instal·lació (Install Party) de l'Ubuntu, on es donarà suport per instaŀlar-lo als ordinadors d'aquelles persones que el portin, així com per aclarir els dubtes que puguin sorgir. Serà una activitat totalment gratuïta; només caldrà inscriure's-hi.

Us animen a participar -hi i a fer difusió de l'acte entre les vostres xarxes!

Més informació