Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Les noies de la Technovation Girls presenten els seus projectes

Posted on 20/04/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
El 23 d'abril, les noies de la Technovation Girls Catalonia presenten els seus projectes
El 23 d'abril, les noies de la Technovation Girls Catalonia presenten els seus projectes, for Associació Ciberespiral. 2020. Licence: Tots els drets reservats

Amb motiu del Dia Internacional de les Nenes a les TIC, el 23 d'abril a la tarda i els equips de TechnovationCAT presentaran els seus projectes amb l'objectiu de millorar la comunicació dels mateixos de cara a la fase final.

Cada equip comptarà amb 5 minuts per a presentar el seu projecte de manera virtual. Rebran el feedback de coaches professionals amb l'objectiu de millorar la comunicació del seu projecte de cara a la fase final. 

L'esdeveniment es realitzarà el 23 d'abril de 17.30 a 19.30 ha través de l'eina digital Zoom. Participaran diferents coach com: Joana Barbany, Directora General de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Jordi Serratosa, Coordinador m4Social de la Taula del Tercer Sector i María José Lodeiros, SAP&ÉS OIP en Everis Coach experta de l'empresa HP.

Amb aquest acte, la Technovation Girls Catalonia vol donar l'oportunitat a les joves participants perquè expliquin les seves solucions i respostes a diferents necessitats socials a través d'una aplicació mòbil. Una experiència que facilitarà la millora dels projectes just abans de donar-li els últims tocs al seu Pitch Vídeo.

Per inscriure's, cal fer-ho a través d'aquest esdeveniment a Evenbrite.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.