Esmorzars al CETAP
Esmorzars al CETAP.

El plantejament de la sessió amb aquest nou format permet aprofitar l’estona d’esmorzar, de 10 a 11 del matí, per informar-se sobre temes d’interès empresarial. La xerrada tindrà lloc a la tercera planta de l’edifici de les Monges, a la Seu d’Urgell, i serà conduït per tècnics de la consultoria Avenç.

Durant la sessió informativa es tractaran temes com ara l’autofinançament, les necessitats operatives dels Fons de Maniobra, el finançament bancari i les alternatives de finançament a la banca, entre les quals hi ha el projecte Àngel Inversor i el capital risc. L’objectiu és oferir a emprenedors i petits empresaris de l’Alt Urgell totes les possiblitats de finançament al seu abast.

El programa “Esmorzars dels divendres al CETAP” es va posar en marxa el passat 17 de gener i, dins del primer cicle sobre finançament empresarial, continuarà els tercers divendres dels mesos de març i abril amb sengles xerrades sobre “Senyals d’alerta per deterctar problemes” (21 de març) i “Reestructuració, refinançament i impagaments  (25 d’abril).
Tot i que les xerrades programades van directament adreçades a emprenedors i empresaris, són obertes també a totes aquelles persones que tinguin interès a informar-se dels temes que s’hi tracten. Per participar a cadascun dels actes, caldrà confirmar prèviament l’assistència a l’adreça de correu electrònic cetap@alturgell.cat.

Aquesta és una iniciativa del CETAP, ens gestionat conjuntament pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu, i s’emmarca dins del programa Catalunya Emprén i de les accions de desenvolupament local del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).