L'Òmnia de l'Associació per a Joves Teb, situat al barri del Raval de Barcelona, enceta un nou projecte. Es tracta de l'elaboració d'una revista entre els/les joves i adults que participen al punt. D'aquesta manera, adquireixen i practiquen diferents competències digitals i recullen les notícies del Raval.

Logotip de l'Associació per a Joves Teb
Logotip de l'Associació per a Joves Teb.

Aquesta activitat, que es desenvoluparà durant tot el curs, consisteix en l’aprenentatge digital mitjançant l’elaboració d’una revista electrònica sobre el barri.
Els i les participants aprendran a utilitzar l’ordinador i altres dispositius com tablets i smartphones, mentre descobreixen el barri i participen en l’elaboració de continguts digitals (notícies del barri, fotografies, textos, publicacions a Internet…).

Es faran tallers tant en horari de matí com de tarda, per tal que tant els joves participants de l'entitat com els adults hi puguin participar. Serà, doncs, una feina conjunta que també servirà perquè les persones implicades en l'entitat es coneguin entre elles i col·laborin en un projecte comú.

El taller començarà el 15 d'octubre i les inscripcions s'hauran de fer abans de l'11 d'octubre.