Imatge dels participants de la jornada de 2009
Imatge dels participants de la jornada de 2009.

Tots els dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC esteu convidats i convidades a participar el 30 de setembre a la Jornada de la Internet Social 2010. La trobada tindrà lloc a Citilab-Cornellà, en horari de matí.

L'Honorable Conseller de Governació i Administracions Públiques, Sr. Jordi Ausàs, inaugurarà la jornada, la qual, centrarà la mirada en cinc eixos de treball, que han tingut un gran protagonisme a la nostra xarxa al llarg d'aquest 2010:

  1. Accessibilitat
  2. Voluntariat
  3. Xarxa
  4. Ocupabilitat
  5. Formació i competències TIC

Coneixerem experiències de bones pràctiques i, a més a més, comptarem amb la conferència "Comunitats i construcció col·lectiva de coneixement a la web social: noves oportunitats", a càrrec de Dolors Reig. A més, es presentarà el Museu Virtual del Poble Gitano.

Aquesta jornada serà un espai de trobada on tots plegats, dinamitzadores, dinamitzadors i altres tècnics i tècniques implicats en el projecte podrem treballar junts i fer xarxa.

 

Espai de networking

Totes aquelles persones que desitgin intercanviar informació i coneixement al voltant de la Jornada de la Internet Social 2010 i les accions que es duen a terme als Punt TIC ho poden fer a l'espai de networking de la wiki de la jornada. Ja podeu començar i presentar-hi els vostres projectes!

El dia 30 de setembre, aquest espai virtual es plasmarà en un espai físic de networking, situat a la planta baixa del Citilab, que estarà obert des de les 9:30 fins a les 15:00 hores.

Els i les assistents a la jornada tindran l’oportunitat de conèixer i interrelacionar-se personalment amb els protagonistes que hagin presentat les seves experiències, i també d'apropar-se a altres projectes de creació de continguts digitals i relacionats amb usos socials de les TIC i als seus responsables.

 

Per ampliar informació i començar a participar: