Resum Noticia:
El Consell d'Administració del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) ha designat en Josep Lluís Checa López com a nou director gerent. El Consell ha aprofitat per agrair la feina feta fins ara a l'anterior director gerent, Joan Ignasi Grau, que deixa el càrrec per iniciar una nova etapa professional.
Descripció:

Josep Lluís Checa és Enginyer Tècnic Industrial per l’UPC amb més de 20 anys d’experiència en el sector informàtic. Durant onze anys, va treballar a Digital Equipment Corporation on va ocupar diferents posicions sent l’última la de Consultor de Marquèting i Vendes. Més tard, al 1998 es va incorporar al Grup Gas Natural on va on va assolir, durant set anys, la responsabilitat de l’Arquitectura de Sistemes i Software de Base de Gas Natural Informàtica. Actualment, ocupava el càrrec de Director d’Administració i Seguretat de la Informació dins d’aquesta companyia. En Checa també ha cursat un postgrau intern PDG a Gas Natural, i una certificació CISM per ISACA. És membre d’ISACA (Information Systems Audit and Control Association), del Comitè de Mètriques d’AEMES (Asociación Española de Métricas de Sistemas Informáticos) i soci fundador de l’Asociación Española para el Fomento de la Seguridad de la Información, ISMS Forum Spain. 

Amb el nomenament de Josep Lluís Checa, el Consell d’Administració del CTTI, vol consolidar el projecte endegat el 2004 pel que fa a la gestió de les TIC corporatives de la Generalitat de Catalunya. 

El Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) és una empresa pública adscrita al Departament de Governació i Administracions Públiques. El CTTI és el responsable de garantir la direcció, planificació, gestió i control dels sistemes d'informació i dels serveis de telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya.

Per assolir-ho, el CTTI compta actualment amb un equip format per més de 240 professionals.