Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornades 2.0 de Valls: Construïnt la ciutat intel·ligent

Posted on 24/02/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Santiago Castellà Surribas
Santiago Castellà Surribas. Source: Web del PO Valls. Licence: Tots els drets reservats

El punt Òmnia de Valls ha acollit aquesta setmana la segona conferència del seu cicle Jornades 2.0. Sota el títol "Construïnt una ciutat intel·ligent", la trobada ha servit per reflexionar entorn al concepte d'smart city. Es tracta del quart any consecutiu que la ciutat celebra aquest cicle de xerrades.

El Director de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la Universitat Rovita i Virgili i director de projectes de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, Santiago Castellà Surribas, serà l'encarregat d'aclarir idees i definicions sobre les ciutats intel·ligents i explicar les oportunitats que pot oferir a les ciutats per a desenvolupar projectes locals. Castellà, que també és professor del postgrau Social Smart de la Universitat de Barcelona, assegura que "cal portar a tot el territori –des dels espais més rurals als més industrials- la lògica de l’economia i la societat del coneixement. En un món en xarxa tots tenim les mateixes oportunitats".

La xerrada ha tingut lloc, com és habitual, a l'Hotel Class de Valls. Podeu consultar la web del punt Òmnia de Valls per estar al dia de les seves activitats i saber quina serà la propera xerrada del cicle Jornades 2.0. En aquesta 4a edició de les Jornades 2.0 es parlarà de temes de la màxima actualitat i es comptarà  amb amb la participació de diferents experts en temes com: privacitat i seguretat de les dades, les dades a la societat del coneixement, gamificació, etc.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.