Jornada Òmnia 2020
Jornada Òmnia 2020. Author: Xarxa Òmnia. 2020. License: BY-SA.

La trobada, abordarà per una banda, la problemàtica i els reptes en relació a la bretxa digital i les seves conseqüències socials i servirà també per a visibilitzar la tasca dels Punts Òmnia durant el confinament, compartirnt les conclusions i els següents passos en relació al procés participatiu de l'Òmnia i la proposta del futur Marc estratègic.

La jornada és oberta a tothom, especialment a tota la comunitat Òmnia, així com també a qualsevol persona interessada. 

Programa

9:30h Presentació a càrrec del Sr. Francesc Iglesies i Riumalló, Secretari d'Afers Socials i Famílies del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

10:00 -11:00h Ponència «Inclusió digital: evolució, conseqüències i estratègies per una societat inclusiva». A càrrec de Davinia Hernandez-Leó, Catedràtica al Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, i Aurelio Ruiz Garcia, Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, Universitat Pompeu Fabra.

11:00 - 11:30h Pausa i espais en xarxa

11:30 -11:45h Presentació audiovisual. La Xarxa Òmnia en temps de confinament.

11:45- 12:30h Retorn dels resultats del procés participatiu. A càrrec de l’equip del programa Òmnia de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, Departament de Treball, Afers socials i Famílies.

12:30-13:00h Marc estratègic del Programa Òmnia. A càrrec de Marc Viñas i Artola, sub-director general de Cooperació Social i Voluntariat.

13:00h Tancament i comiat. A càrrec del Sr. Bernat Valls i Fuster, Director General d'Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Inscripcions Aquí trobaràs el formulari d'inscripció per a la Jornada Òmnia!

Cal inscripció prèvia en aquest enllaç