Resum Noticia:

Bosch felicita a SAP per a la incorporació de la llengua catalana en les seves aplicacions.

 

Descripció:
El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, i el director gerent del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació, Josep Lluís Checa, es van reunir ahir amb el director general de SAP Iberia, José Velázquez i el director del sector públic de SAP Espanya, Jordi Aracil. Bosch i Checa van aprofitar per visitar les instal·lacions de la companyia informàtica, entre elles, el centre de televenda situat a la capital catalana i que dóna suport a 11 països d'Europa. Actualment, el centre té una plantilla de 37 persones que preveu augmentar fins a un centenar. SAP invertirà 35 milions d'euros a Catalunya durant els propers dos anys.
 
La Generalitat de Catalunya utilitza les solucions informàtiques de SAP en àrees com la de recursos humans o la de gestió pressupostària. En aquest sentit, Jordi Bosch va insistir que “el Govern català no ha establert aliances estratègiques sinó que ha triat en cada moment la solució tecnològica més eficient i adequada per a la ciutadania i els sectors empresarials que, en aquest àmbit, la millor solució ha estat la de SAP”.
 
El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació va felicitar a SAP per la seva tasca en la introducció del català en els seus productes. Jordi Bosch va dir que “la decisió de SAP i d'altres empreses del sector TIC d'incorporar el català prestigien la nostra llengua”.
 
La companyia informàtica SAP que va començar a Barcelona l'any 1987 té actualment 900 clients a Catalunya que suposen el 35% del negoci total de l'empresa.