Afegiu el vostre Punt TIC al Mapa de Serveis a l’Emprenedor de Catalunya Emprèn!
Afegiu el vostre Punt TIC al Mapa de Serveis a l’Emprenedor de Catalunya Emprèn!.

Des de fa uns mesos, les persones emprenedores poden adreçar-se a la plana web de Catalunya Emprèn, on troben informació, orientació, assessorament, formació i suport per poder portar a terme la seva idea de negoci. Aquest projecte engloba gairebé 200 entitats distribuïdes per tot Catalunya, que són les encarregades d'oferir els serveis d'assessorament. L'objectiu d'aquest mapa és que hi siguin tots els programes, serveis i activitats que té al seu abast l'emprenedor/a a Catalunya.

Una quarantena de Punt TIC ja en formen part. Són punts que ofereixen serveis de suport a l'emprenedoria i que han trobat en aquesta eina un espai on donar-se a conèixer i estar a l'abast dels emprenedors/ores.

Si el vostre Punt TIC encara no forma part del mapa de serveis a l’emprenedor us hi podeu adherir emplenant aquest formulari. També caldrà que respongueu el formulari dels serveis que presta l'entitat. Un cop us afegiu a la xarxa, el vostre punt hi sortirà representat amb la categoria “Serveis d’informació, d’assessorament i formació digitals – Punt TIC”.

Així doncs, per formalitzar l'adhesió cal emplenar aquests dos formularis:

Si necessiteu ajuda us podeu posar en contacte amb l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC trucant al 902 365 209 0 escrivint a oficina.tecnica[arrova]punttic.cat.