Fira Futur de Masquefa
Fira Futur de Masquefa.

Fira Futur és un gran aparador de les diverses opcions per estudiar o incorporar-se al món laboral que existeixen en l’entorn d’influència de Masquefa. El certamen s’adreça als joves per ajudar-los a l’hora de prendre una decisió important en les seves vides com és el seu futur acadèmic o professional. En aquest sentit, la data no podria ser millor, ja que coincideix amb la campanya europea Get Online Week, que entre el 18 i 24 de març pretén promoure les carreres relacionades amb les noves tecnologies entre els i les joves.

 

Aposta per l’autoocupació

A més, aquest any Fira Futur amplia horitzons i també oferirà assessorament a totes aquelles persones que volen emprendre i autoocupar-se, una fórmula cada vegada més estesa en l’actual context de crisi. Així, els centres de serveis a les empreses dels Ajuntaments de Masquefa, Igualada, Piera i Vilanova del Camí instal·laran un estand conjunt amb informació sobre l’emprenedoria i l’autoocupació i explicaran els passos a seguir per fer realitat un nou negoci.

 

Club de la Feina de Masquefaul@ a la Fira Futur

Una altra novetat serà que el Club de la Feina, que es fa cada dilluns a l'Òmnia Masquef@ula del Centre Tecnològic i Comunitari de Masquefa, es traslladarà aquesta setmana a la Fira Futur, per tal que els usuaris tinguin accés a les ofertes laborals i a tota la informació sobre formació, emprenedoria i autoocupació.

 

A continuació podeu veure el reportage que vam realitzar a l'anterior edició d'aquesta fira.