MetropoL'His i GlobaL'H
MetropoL'His i GlobaL'H.

Com cada any, tot succeirà durant un cap de setmana, aquest cop el del 10 al 12 d'octubre, en el qual, els/les joves participants (fins als 35 anys) hauran de gravar, editar i presentar els seus audiovisuals. Concretament, els curtmetratges i els videoclips s'hauran de gravar i editar en el termini que va des de les 20.00 hores del divendres 10 d'octubre fins a les 14.00 hores del dilluns 13 d'octubre.

Tots els curtmetratges hauran de seguir tres premisses que es faran públiques el divendres 10 d’octubre a l'acte de presentació del festival, que tindrà lloc a Torre Barrina Centre de creació multimèdia de L'Hospitalet. Així mateix, les premisses es publicaran l'11 d'octubre a la plana web, al Facebook i al Twitter del festival a partir de les 09.00 hores. Els videoclips s'haurà de crear per a una cançó escollida pel grup Love of Lesbian, que participarà a la presentació del 10 d’octubre, on farà públic el títol de la cançó.

Enguany, el festival tindrà un caire més social, ja que, comptarà amb un nou apartat: GlobaL'H, el festival internacional de curts de cooperació per al desenvolupament. S'adreça també a joves de fins als 35 anys, que podran presentar-hi curtmetratges o obres d'animació originals filmades després del 2010. El contingut pot ser documental o de ficció i l'audiovisual haurà de de promoure un o més dels següents temes: la defensa dels Drets Humans, la Cultura de la Pau, la convivència i la cohesió social. La durada mínima de les obres serà de 5 minuts i la màxima de 15 minuts. El termini d'admissió de les obres acabarà el 13 d'octubre de 2014.

El festival culminarà amb una gala, on es lliuraran els premis i es projectaran les millors obres de totes les categories. Serà divendres 24 d'octubre, a partir de les 19.00 hores, als Cinemes Filmax de Gran Vía 2, a L'Hospitalet de Llobregat.