Teb
Teb.

Del 2 de juliol al 27 de setembre, el Departament de Benestar Social i Família organitza la 15a Escola d'Estiu del Voluntariat.S'adreça a membres d'entitats sense afany de lucre i els proposa tot un ventall de cursos gratuïts, tant presencials com en línia, amb l'objectiu d'oferir una formació específica del món del voluntariat, potenciar l'intercanvi d'experiències entre persones voluntàries i associacions i fomentar les relacions entre aquestes.El Teb s'encarregarà d'impartir quatre cursos de l'Escola d'Estiu del Voluntariat. Són els següents:

Blocs i eines 2.0 (presencial)

Vols comunicar des de la teva entitat i fer-ho de manera fàcil i còmoda? Ho podràs fer amb un bloc, i amb l'ajuda d'altres eines 2.0 que cal pensar i saber fer servir per aconseguir explicar el que volem de la millor manera. Aquí aprendràs a dissenyar el bloc de la teva entitat i organitzar la informació.

A qui s'adreça: Persones voluntàries i tècniques d'entitats que vulguin millorar les seves estratègies de difusió i comunicació en línia, o construir i dinamitzar un espai per a la seva presència web.

Data: 7, 14, 21 i 28 de juliol, de 18.00 a 21.00 hores.

Lloc: Seu del Teb – C/ dels Salvadors, 6 baixos.

Durada: 15 hores.

Eines en línia per a formadors/ores (presencial)

La formació sovint demana espais on poder consultar, compartir i construir de manera col·laborativa amb altres membres de l’entitat i amb els voluntaris/àries. Les múltiples realitats, horaris i expectatives individuals ens conviden a comptar també amb les eines en línia per formar el voluntariat de la nostra entitat.

A qui s'adreça: Responsables de formació i/o formadors de les entitats i coordinadors de voluntariat.

Data: 9, 16, 23 i 30 de juliol, de 18.00 a 12.00 hores.

Lloc: Seu del Teb – C/ dels Salvadors, 6 baixos.

Durada: 15 hores.

Comunicació 2.0 (online)

Avui en dia compartim la informació a la web i ens recolzem a les xarxes socials. Però, com ha de ser la presència d'una entitat en el món del socialmedia? Quines són les estratègies de l'entitat? I quines xarxes hem d'escollir?

A qui s'adreça: Responsables de la comunicació d'una entitat.

Data: De l'1 al 26 de setembre.

Lloc: En línia.

Durada: 20 hores.

Moodle per a formadors/ores (online)

Com puc convertir el meu curs presencial en virtual? Com transformo les dinàmiques que ara faig a l’aula en un entorn virtual? Puc motivar els meus alumnes a utilitzar les TIC per aprendre? Molts són els dubtes que presenten docents i formadors/ores abans de fer el salt cap a l'entorn virtual d'aprenentatge. En aquesta formació us ensenyarem a utilitzar l'eina Moodle, però sobretot, us explicarem a com fer el salt en el món de les aules virtuals.

A qui s'adreça: Formadors/ores de les entitats i responsables de voluntariat.

Data: De l'1 al 26 de setembre.

Lloc: En línia.

Durada: 20 hores.

 

Les inscripcions a aquests cursos es poden fer emplenant aquest formulari.