Imatge del díptic temps per temps
TxT.

Els usuaris d'ElCanal tenen perfils molt variats i és molt probable que entre ells es puguin establir intercanvis. El Punt TIC, la Feinateca, els cursos de formació en NTSIC de l'OPE... Els animem a tots a participar en aquesta experiència que ja ha arribat als 100 intercanvis. El TempsXTemps (TXT) es basa en els Bancs del Temps de Barcelona, concebuts primer com un projecte de suport a les dones però que ha acabat orientant-se a tot el conjunt de la població.

 

El funcionament és simple: ofereixes o reps un servei, però la moneda de canvi és el temps. Has invertit una hora passejant el gos d'un veí? Inverteix-la en un servei de costura perquè t'arreglin la vora dels pantalons. Vols penjar un vídeo de les vacances a Youtube? Segur que algú t'ajudarà. I a canvi, què vols donar? si no tens traça amb les tecnologies no és un problema, pots oferir qualsevol altre activitat, servei, ajuda, assessorament... les opcions són infinites i el temps ja no és un problema.

Les persones interessades a participar al TempsXTemps de Manlleu tenen dues vies. L'habitual fins ara era l'Escola d'Adults (dijous de 9 a 13h i de 16 a 20h) o el telèfon 93.850 65 00. Gràcies a la incorporació d'ElCanal a les tasques d'intercanvi, podreu adreçar-vos al nostre espai dins l'horari de Punt TIC (dilluns, dimecres i divendres de 15 a 20.30 h i dimarts i dijous de 9 a 14).

ElCanal es dedica especialment a temes relacionats amb les Noves Tecnologies. Si el que ofereixes com el que sol·licites té a veure amb les TIC, vine a ElCanal. Vols ajudar algú amb el seu Facebook? Necessites algú que posi a punt la teva web? Saps com fer àlbums web?


Qualsevol habilitat serà benvinguda, apunteu-vos al voluntariat digital. Veniu a elcanal

També cal destacar la inauguració oficial del TempsXTemps tecnològic que es va fer durant una plantada d'arbres a l'Arborètum de Manlleu. L'activitat va combinar la celebració dels actes del dia de la dona i la setmana ambiental de Manlleu. Us convidem a visitar la galeria d'imatges d'aquest acte a Picasa.

  • Trobareu tota la informació sobre el TempsXTemps al seu blog: TempsXTemps.blogspot.com
  • I també teniu el tríptic del TempsXTemps Tecnològic aquí