Logotip del programa Connecta't
Logotip del programa Connecta't.

La presentació va tenir lloc al Punt TIC del centre cívic de L’Ereta, un dels 16 punts que acolliran les accions formatives d'aquest programa al territori lleidatà. Hi van participar el director del Servei d’Ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel, el director dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques, Tomàs Pujol, i la regidora d’Economia de l'Ajuntament de Lleida, Montse Mínguez.

Connecta't és un programa adreçat a persones treballadores en situació d'atur, per tal que puguin adquirir les competències digitals bàsiques que els permetin millorar el seu procés de recerca de feina. Gestionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya del Departament de Treball i la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques, es desenvolupa a 62 Punt TIC i 123 centres col·laboradors més, en un total de 64 municipis de Catalunya.

Diversos mitjans de comunicació s'han fet ressò de la presentació de Connecta't a Lleida, com ara 3cat24.cat i Segre.com.

A Segre.com podeu llegir la notícia Més de 300 aturats de Lleida rebran formació en noves tecnologies per buscar feina a Internet que s'acompanya amb un reportatge en vídeo.

Al minut 5 del "Telenotícies comarques" de la demarcació de Lleida que podeu veure a continuació fan un resum de la presentació del Programa Connecta't: