Imatge del certificat digital i l'idCAT
Imatge del certificat digital i l'idCAT.

Aquest curs està basat en la formació d'Identificació digital i signatura electrònica de CATCert, impartit per a professionals de la Xarxa Punt TIC i personal de les administracions locals.

La formació té com a objectiu donar a conèixer alguns dels avantatges del certificat digital personal idCAT i que l'alumnat completi pas a pas el procés d'obtenció i instal·lació del mateix. El temari inclou els següents mòduls:

  1. L'Administració electrònica i les gestions en línia
  2. La certificació digital
  3. Obtenció del certificat idCAT
  4. Instal·lació per a l'ús del certificat

La càrrega lectiva és de 15 hores, depenent del nivell de l'alumnat, tot i que està pensat per a persones amb un nivell mig de competència digital. Com la resta de cursos del repositori, està comprimit en un fitxer .zip, portable a altres plataformes Moodle o a l'Aula de dinamitzadors/ores del Moodle de Punt TIC.

En l'elaboració i avaluació del contingut han participat l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC, l'equip formatiu de CATCert, Carles Roca del Punt TIC de l'Alta Ribagorça, Esther Collado del Punt TIC -Òmnia del Centre Cívic l'Escorxador (Seu d'Urgell) i Pablo Muiño del Punt TIC del Palau Falguera (Sant Feliu online).

El curs està publicat sota una llicència Creative Commons que permet les obres derivades, per tant es pot adaptar a les necessitats de cada Punt TIC. Si teniu suggeriments de canvi o millora , envieu els vostres comentaris a través d'aquest enllaç. Si voleu rebre informació sobre properes actualitzacions d'aquest curs i que CATCert faci també difusió dels vostres cursos empleneu el següent formulari.