Crida per signar el manifest per una Europa digital
Crida per signar el manifest per una Europa digital.

Neelie Kroes ha creat un grup d'emprenedors digitals d'èxit (The Startup Europe Leaders Club), per tal que actuïn com models a seguir per als emprenedors/ores web europeus i proporcionin directrius a la Comissió Europea al voltant del què cal fer per enfortir l'entorn als empresaris d'Internet.

Aquest grup ha rebut l'encàrrec de redactar un manifest que ofereixi propostes pel creixement econòmic europeu i que engresqui altres emprenedors a compartir també les seves idees.

L'objectiu del Manifesto és reflectir les opinions i punts de vista de molts empresaris, inversors, assessors i altres figures clau dins l'ecosistema digital i la tecnologia a Europa. Es pot signar i fer-hi aportacions fins al 30 de setembre.

La Comissió Europea espera que a partir d'aquesta iniciativa sorgiran propostes d'actuació tant per a les institucions estatals i europees com per a educadors, compradors públics, grans empreses, mercats de valors, etc. Confia que entre tots aquests actors i els propis emprenedors es podrà fer camí cap a una Europa digital.