Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Convocatòria d'ajuts BiblioLab 2020/21

Posted on 12/06/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Logo BiblioLab
Logo BiblioLab, for Diputació de Barcelona. Licence: Tots els drets reservats

La Diputació de Barcelona amplia el termini de la convocatòria BiblioLAB per persones jurídiques sense ànim de lucre. El període de sol·licituds de les subvencions finalitza el 9 de juliol de 2020.

Aquesta nova edició busca projectes que tinguin com a objectiu promoure l’accés, l’aprenentatge i la creació de coneixement a través de l’experimentació, la creativitat i la innovació en entorns col·laboratius oberts a la ciutadania.

Qui s'hi pot presentar?

La convocatòria, va dirigida a persones jurídiques, sense ànim de lucre (universitats, entitats, associacions, fundacions, cooperatives, etc). Es limita la concessitó a un màxim d'una subvenció per sol·licitant.

Període, lloc d'execució dels projectes i import de la subvenció

Els projectes s’hauran de dur a terme entre els dies 1 de juliol de 2020 i 31 de juliol de 2021 i seran subvencionats en un 50% fins a un màxim de 10.000 €.

Han de desenvolupar-se en una o més biblioteques o bibliobusos del Sistema de Lectura Pública de Catalunya a la demarcació de Barcelona. Es limita la subvenció a un màxim de dos projectes per municipi.

Guia de suport per a la presentació de projectes

A causa de la situació de pandèmia global provocada per la Covid-19, va fer que s'anulès la Jornada Cocrea BiblioLab del passat 31 de març. Per això, la Diputació ha creat aquesta guia per a presentar-se a la convocatòria d’ajuts que podeu trobar aquí.

Presentació de sol·licituds

El període de sol·licituds de les subvencions: del 20 de març al 9 de juliol de 2020. Per participar-hi cal inscriure’s aquí i aportar la documentació necessària.

Per a més informació sobre els criteris i despeses subvencionables, podeu consultar aquest enllaç.