1er Congrés Internacional de Gestors de Telecentres
1er Congrés Internacional de Gestors de Telecentres.

Aquest congrés serà una oportunitat per analitzar la realitat dels telecentres i reflexionar sobre les possibilitats futures d'aquestes organitzacions. Parteix de la idea de que, tot i la conjuntura econòmica actual, són molts els projectes en què els telecentres poden col·laborar: potenciant l'ús de l'administració electrònica, ajudant en la capacitació social per a la participació en els assumptes públics de la ciutadania, etc.

Durant aquests dies s'analitzarà quina és la situació actual dels telecentres, les relacions en els entorns en què ens trobem, principalment en l'entorn rural, què busquen en nosaltres les persones usuàries del servei, quina és la millor forma de capacitar i formar els nostres col·laboradors, etc. En definitiva, estudiar el present dels telecentres i reflexionar sobre el que han de ser en el futur.

Hi haurà ponències de Miguel Raimilla, director executiu de Telecentre.org, i representants de diferents xarxes estatals així com d'empreses relacionades. També hi participarà Ricard Faura, cap del Servei de Societat de Coneixement de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

La trobada està orientat als gestors de xarxes de telecentres i el període d'inscripció ja és obert. Hi ha un descompte si es realitza la inscripció fins al 18 de juny (la inscripció costa 40€). A partir d'aquell dia i fins al 25 del mateix mes es podrà formalitzar la inscripció pagant la quota normal: 70€.

El congrés també es podrà seguir en directe per streaming.