Logotip de CESICAT
Logotip de CESICAT.

Durant el mes de juliol els dinamitzadors/ores de la Xarxa Punt TIC van tenir la possibilitat de participar a la formació en Seguretat en l'ús de les tecnologies organitzada per CESICAT, el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya. El curs es va desenvolupar del 28 de juny al 31 de juliol en la plataforma Moodle de la Xarxa Punt TIC. Va tenir cinc setmanes de durada, amb una càrrega horària de 30 hores. Un total de 13 participants el van superar amb èxit i properament rebran el certificat expedit per CESICAT. Els alumnes que han contestat l'enquesta de retroalimentació del curs s'han mostrat satisfets i l'equip consultor i pedagògic també ha fet una valoració positiva.

 

La nova edició començarà el 4 d'octubre

Gairebé 30 persones que es van interessar en el curs van quedar en llista d'espera per falta de places. Ara, però, tindran la possibilitat de realitzar el curs, ja que se'n farà una nova edició, que començarà el 4 d'octubre i tindrà una durada de sis setmanes amb un total de 35 hores lectives.

Els objectius d'aquesta formació seran:

  • Reflexionar i aprendre entorn de la rellevància dels conceptes de seguretat, protecció de dades, de sistemes, conductes i hàbits segurs, recomanacions, etc.
  • Capacitar en la gestió de les eines i els recursos que afavoreixen les mesures de protecció.
  • Reconèixer els col·lectius i agents socials susceptibles de necessitar formació i assessorament i aprendre a confeccionar i implementar accions formatives.
  • Conèixer les fonts d'informació fiables i contrastades.

Si esteu interessats/des podeu enviar un correu electrònic a oficina.tecnica[arrova]punttic.cat i contactarem amb vosaltres per tal de tramitar la inscripció.