Fotos de diverses candidatures als Premis Globals de Telecentres
Fotos de diverses candidatures als Premis Globals de Telecentres.

Aquest procés de votació estarà en marxa durant un mes, fins al 15 de maig, i les candidatures que rebin més suport seran guardonades amb el premi de la comunitat. També hi hauran premis del jurat, en els quals no influirà la votació. L'acte de lliurament de premis tindrà lloc en el marc de Spark 2013, que se celebrarà a Granada el 28 i 29 de maig.

De les 261 candidatures presentades als premis, 12 han estat catalanes. Hi han participat sis dinamitzadors i dinamitzadores, un punt i tres projectes innovadors, així com dues xarxes: la de Lleida i la Xarxa Punt TIC en general. El jurat dels premis, però, no ha inclòs cap d'aquestes entre les 18 semifinalistes (3 en cadascuna de les 6 categories, excepte en la d'perador/a que són 4).

Aquí acaba, doncs, la nostra aventura. Des de l'Oficina Tècnica i la DGTSI volem agrair a tots els dinamitzadores i dinamitzadores que han participat el seu esforç en la preparació de la candidatura i felicitar-los per la feina que realitzen cada dia als seus punts.

Les candidatures que segueixen endavant són les següents:

Telecentres:

Operador/a de telecentres:

Xarxa de telecentres:

Innovació per a telecentres:

Iniciativa global de telecentres:

Centre d'accés a la informació: