Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Candidatures obertes a l'Smart City Expo World Congress

Posted on 25/05/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Smart City Expo
Smart City Expo. 2016. Licence: BY-SA

Smart City Expo World Congress (SCEWC) se celebrarà del 17 al 19 de novembre de 2020. La Generalitat de Catalunya posa a disposició de les empreses un espai que acollirà els projectes més innovadors.

L'SCEWC 2020 tracta sobre els reptes de futur a què s'enfronten les ciutats: combinar creixement urbà i desenvolupament sostenible, promoure sistemes de transport ecològics, finançar i implementar projectes eficaços en l'actual context de restriccions pressupostàries, etc

El congrés es presenta com una cita ineludible per donar resposta a totes aquestes qüestions i aprofundir sobre el concepte de ciutats intel·ligents i per això dedicarà blocs específics de matí i tarda a cada un dels àmbits temàtics pertanyents al camp d'acció de les smart cities.

Enguany, la Generalitat de Catalunya posa a disposició de les empreses un espai que acollirà els projectes més innovadors del sector de les Smart Cities. La data límit de presentació de sol·licituds és el 12 de juny

Requisits

Per participar, cal emplenar aquest formulari i enviar-lo a smartcatalonia@gencat.cat abans del divendres 12 de juny de 2020. A més, caldrà aportar una breu descripció de l'empresa en anglès i en català en un fitxer format power point fins a un màxim de 15 diapositives. 

Podran participar totes aquelles PIMES catalanes que treballin en el àmbit de les Smart Cities. El comitè de selecció tindrà en compte el nivell d'innovació i originalitat del producte, servei o aplicació, les possibilitats d'internacionalització. El 26 de juny es publicaran els projectes seleccionats. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.