Apunta't als Tallers de Turisme 2.0!
Apunta't als Tallers de Turisme 2.0!.

Els tallers i càpsules del cicle de Tallers de Turisme 2.0 van adreçats a establiments turístics (petits hotels, cases rurals i càmpings) que no disposin de web pròpia o vulguin actualitzar-la, o que vulguin conèixer o millorar la presència a Internet i les Xarxes Socials aplicades al negoci. Per a participar es requereixen coneixements bàsics d’informàtica tot i que cadascun dels tallers específics té els seus propis requisits. És convenient que els consulteu abans de formalitzar la inscripció.
 

El cicle es divideix en tres tallers diferents:
 

En aquest taller adquiriràs els coneixements necessaris per entendre i instal·lar el gestor de continguts Wordpress. També aprendràs les seves funcionalitats, com personalitzar-lo i com integrar-hi un motor de reserves.

En aquest taller aprendràs els principis bàsics del Posicionament web i coneixeràs les eines i plataformes publicitàries principals per millorar-lo. També aprendràs a dissenyar i posicionar la teva pàgina web, i a millorar-ne la presència on-line. A més, descobriràs com les Xarxes Socials intervenen en el posicionament del teu web i com monitorar i analitzar la reputació on-line del negoci.

La Càpsula de Posicionament web i introducció a les Xarxes Socials és una sessió de caràcter divulgatiu en què s'explicaran els mateixos punts que en el taller homònim.

A partir de setembre de 2014 s'obriran les convocatòries d'inscripció.