Logotip Apps4bcn
Logotip Apps4bcn.

Organisme: Ajuntament de Barcelona amb Vodafone i Toshiba

Objectiu: Apps4bcn és un concurs d'aplicacions mòbils funcionals que vol premiar les aplicacions més innovadores que contribueixin clarament a crear o millorar serveis relacionats amb Barcelona i les seves persones, empreses, emprenedors/ores i administracions.

Adreçat a: Empreses, emprenedors/ores i desenvolupadors/ores d'aplicacions mòbils freelance, tant nacionals com internacionals.

Temàtica de les apps: La temàtica és oberta, tot i que ha d'estar enfocada a aportar solucions que contribueixin a millorar els serveis de ciutat que ja hi ha o bé mostrar-ne de nous. Es podrien focalitzar els projectes en serveis municipals i de ciutat a Barcelona, com ara: ciutat emprenedora, turisme, medi ambient, participació ciutadana o urbanisme.

Dotació del premi:

Hi haurà dos primers premis:

  • Un televisor de 46 " per a cada guanyador o equip guanyador.

Hi haurà dos segons premis:

  • Una tauleta Android per a cada guanyador o equip guanyador

A més a més, es facilitarà als guanyadors la repercussió del projecte en l'àmbit mediàtic a través dels canals de l'Ajuntament de Barcelona. La cerimònia d'entrega de premis que es durà a terme el 13/14 de juny de 2012 en el marc del Biz Barcelona, que tindrà lloc a la Fira de Barcelona.

Termini de la convocatòria: 17 de maig de 2012 a les 24.00 hores.

Més informació: