Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

AllWomen impulsa una campanya sobre els mites culturals de gènere

Posted on 06/04/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
AllWomen impulsa una campanya per parlar sobre els mites culturals de gènere
AllWomen impulsa una campanya per parlar sobre els mites culturals de gènere, for AllWomen. 2020. Licence: Tots els drets reservats

AllWomen llença una campanya per a trencar els mites culturals de gènere que minen l'èxit les dones en el treball, a casa i en tota la vida en general.

Estem envoltats de mites culturals de gènere que minen l'èxit les dones en el treball, a casa i en tota la vida en general. Aquests mites culturals són tan poderosos que sovint són desapercebuts.

És per això que AllWomen ha llençat una campanya a Instagram per a parlar d'aquests mites que perjudiquen les dones.  L'objectiu, diuen, és "parlar d'ells perquè quan més parlem, més serem capaços de superar-los. És una pràctica diària, però només entre tots i totes ho podem canviar". 

Cada setmana llencen un mite diferent al seu canal d'Instagram. La campanya es va iniciar el passat 28 de març un mite que afecta constantment a les dones a la tecnologia: el síndrome de l'Impostora.

Respon a aquesta autopercepció per la qual una dona es veue menys qualificada per a un lloc, càrrec o acompliment donat, que els seus companys homes.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.