Imatge de la jornada de serveis professionals i eines en el núvol
Imatge de la jornada de serveis professionals i eines en el núvol.

Unes 40 persones, entre dinamitzadors/es, orientadors tecnològics i professionals del sector, es van aplegar a la seu de la Direcció General a l’Hospitalet per conèixer els serveis i eines en el núvol que les empreses Teambox, Grera.net i Nubelo ofereixen a pimes, microempreses i treballadors autònoms. Amb aquesta presentació, la DGTSI pretenia donar a conèixer uns recursos que poden reforçar i complementar les accions que els Punt TIC desenvolupen en la seva àrea d'influència i, sobre tot, permetre un retorn que contribueixi a la seva sostenibilitat.

A continuació, pots veure un vídeo que resumeix el contingut de la jornada i on pots conèixer a Teambox, Grera.net i Nubelo a través de les veus dels seus responsables. 

 

Aquesta és la presentació que Teambox, especialitzada en la gestió online d'equips de treball, va utilitzar durant la jornada.

 

També pots consultar aquest document de Grera.net, una xarxa social adreçada a les empreses que connecta la oferta i la demanda laboral.

 

 Per últim, aquesta és la presentació de Nubelo, una plataforma online que posa en contacte a les empreses amb autònoms i professionals especialitzats.

 

Us informem, a més, que Nubelo disposa d'una pàgina d'accés i registre específica per als Punt TIC des d'on podreu aconseguir alguns avantatges si els vostres teletreballadors i empreses  es troben interessats en l'eina.

Volem conèixer la vostra opinió sobre aquest esdeveniment i com es pot integrar a la Xarxa Punt TIC. Us preguem que li dediqueu cinc minuts a emplenar aquesta enquesta.

Per a meś informació, podeu adreçar-vos a la Oficina Tècnica.