Jornada mTalent
Jornada mTalent.

El contingut formatiu de la jornada, que serà inaugurada pel vicepresident de la Diputació de Girona, Xavier Soy i Soler, serà el format per les següents ponències:

  • "Transformacions derivades del desenvolupament del sector Mobile i oportunitats d'ocupabilitat mitjançant la formació". A càrrec de Sergi Marcén, responsable de Desenvolupament del Sector Mòbil i de les TIC de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació.
  • "L'ús de la tecnologia mòbil a les biblioteques catalanes", a càrrec de Carme Renedo i Marta Morera, dels Serveis a les Biblioteques de la Diputació de Girona.
  • "Com treure profit personal, professional i empresarial del mòbil", a càrrec d'Alejandro Castellano, General Manager d’Ohlalapps. 
Els coneixements i capacitats en l’àmbit de les tecnologies mòbils són i seran cada vegada més importants per desenvolupar projectes en aquest sector en fase de creixement. Per aquest motiu, la Fundació Barcelona Mobile World Capital en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la GSMA impulsen el programa mTalent, amb l’objectiu de fomentar la formació tecnològica en el sector Mobile.
 
Entre les diferents iniciatives que incorpora mTalent, destaca la realització arreu del territori català de 20 jornades formatives de primer contacte amb les tecnologies del sector Mobile, per tal d’informar els joves, les persones a l’atur, els emprenedors, els autònoms, els professionals i les empreses del sector TIC com aquestes poden ajudar-los a trobar feina, a millorar la seva qualificació professional o a satisfer la seva necessitat d’incorporar personal qualificat.
 
Les inscripcions a la sessió, que és gratuïta, es duran a terme mitjançant FORMULARI