Et proposem aquestes preguntes per poder conèixer millor quines accions i iniciatives esteu duent a terme des del Punt TIC. Saber i comprendre quina és la realitat de cada Punt TIC ens permet tenir una visió de conjunt més representativa del territori.

Gràcies a això podrem atendre millor les necessitats i impulsar les potencialitats d’arreu.

Moltes gràcies per col·laborar en aquesta tasca!

Dades generals
Aquest és un camp autocompletat. Comença a escriure el nom del teu Punt TIC i selecciona el que correspongui dels suggerits pel camp.
Quina relació tens amb el Punt TIC?
Tipus de Punt TIC
Exemple: carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona
 
Telèfon del Punt TIC
Exemple: 900 82 82 82 + codi 112
Correu electrònic del Punt TIC
Exemple: oficina.tecnica@punttic.cat
 
Estat del Punt TIC
Quin és l’estat del Punt TIC actualment?
Tipus de Punt TIC
De les següents tipologies d’activitats, seleccioneu les que dueu a terme en el Punt TIC.
Les accions que es fan en el Punt TIC poden estar relacionades amb diferents temes. Seleccioneu les temàtiques que considereu que s’ajusten més al tipus d’activitat que feu en el Punt TIC.
Exemple: 6000
 
Exemple: 250
 
Exemple: 20
 
Usuaris
Respecte a les persones usuàries, quins grups d’edat ateneu en el Punt TIC?
En cas que us dirigiu a un públic específic, seleccioneu les tipologies de col·lectiu cap a les quals proposeu activitats o ateneu en el Punt TIC.
Equipament
Exemple: 20
Exemple: 12
 
Si disposeu d’altre maquinari, indiqueu de quin tipus
Persones dinamitzadores
* La persona dinamitzadora del Punt TIC és qui atén directament a les persones usuàries del Punt TIC, contribueix al seu entorn donant resposta a les necessitats que detecta i genera dinàmiques i accions destinades a acostar i fomentar l’ús de les TIC.
Exemple: 1
Exemple: Maria Eulàlia
Exemple: Garcia Martínez
Aquesta dada no es farà pública. Aquest correu electrònic s'utilitzarà per a crear un compte d'usuari per a la persona dinamitzadora als serveis webs i butlletins de la xarxa Punt TIC.
Exemple: maria.garcia@correu-exemple.cat
 
Recursos territorials
Et podem acompanyar a impulsar el teu Punt TIC. Necessitaries suport per interactuar més amb la Xarxa Punt TIC i/o el teu entorn?
Sou centre col·laborador ACTIC?
Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC

Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL com a encarregada del tractament.

Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.

Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu.

Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.

Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç

Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.