Recursos educatius per a treballar a l'aula

imatge
.

Recursos i activitats per a treballar a l'aula

 

 

 

 

Exposició 'Dones i Ciència' - Cooperativa Colectic

portada_dones_i_ciencia.png

La cooperativa d'iniciativa social Colectic, que compta amb un Punt Òmnia al barri del Raval de Barcelona, ha creat una exposició sobre les aportacions de les dones a la ciència al llarg de la història. L'exposició és un recurs que compta amb un repàs en diverses èpoques al llarg de la nostra història, de dones científiques molt importants.

Exposició 'Dones de ciència'- Institut Català de les Dones

dones-de-ciencia.png

L'Institut Català de les Dones ret homenatge a les dones que van haver de lluitar no només per elles, sinó també per obrir el camí de la integració al món científic a altres dones. Ho fa amb l'exposició 'Dones de ciència'.

Possibles activitats amb el recurs de l'exposició 'Dones i ciència'

dones-ciencia.png

A vegades, no calen grans recursos sinó un que poguem explotar de diverses maneres. Amb l'exposició de 'Dones i ciències', s'han fet per exemple, un parell d'activitats i dinàmiques que ens permeten treballar aquesta temàtica adaptant-la a l'edat, el grup o les característiques del lloc on la fem.

Joc- puzle BabelBox 'Científicas e inventoras'

 

DojaCode, vídeoclip interactiu creat per Doja Cat i Girls Who Code

Amb la motivació d'inspirar interès per les ciències de la computació, Doja Cat i Girlds Who Code han desenvolupat aquesta experiència per dirigir aspectes del videoclip "Woman" a través del codi. Aquesta proposta permet conèixer de forma molt introductòria tres llenguatges diferents. Aquest recurs està íntegrament en anglès.