La nova edició del Cicle TIC i Presó dedica la sessió a la presentació de la nova experiència ludificada de la CoP TIC i Presó: el projecte Canvi de rumb i experimentar amb quatre tallers. Aquesta sessió es realitzarà el dimarts 14 de juny de 2022, de 9.30 a 14 h al CEJFE. Inscriu-te.

XII Cicle TIC i Presó
. Tipus de lletra: CEJFE. Llicència: Tots els drets reservats.

La jornada tindrà lloc el dimarts 14 de juny de 2022, de 9.30 a 14 h al CEJFE (servirà per a presentar el nou projecte Canvi de Rumb, una experiència ludificada que agafa com a base el Programa Creu en el Canvi, uns dels programes psicoeducatius que es realitzen actualment als centres penitenciaris. A més, es podrà experimentar i conèixer de primera mà algunes de les sessions que formen part d’aquesta experiència ludificada. En concret, durant la jornada les persones assistents podran participar a quatre tallers.

La sessió està adreçada a professionals de rehabilitació de centres penitenciaris, d’execució penal en general incloent Justícia Juvenil, altres professionals i estudiants post-secundària interessades. Les inscripcions se sol·liciten a inscripcions CEJFE fins al 10 de juny de 2022 inclòs. Les places són limitades i l’autorització d’assistir a l’activitat per part del centre de treball està subjecta a necessitats de servei

Programa

9.15-9.30 h Acreditació

9.30-9.45 h Inauguració A determinar

9.45h-10.45 h Ponència Evolució d’una CoP: del LEUD al Canvi de rumb
- Ignasi Barril Godàs Psicòleg al CP Puig de les Basses
- Elisabeth Boó Martín Educadora Social al CP Puig de les Basses
- Osama Boumehdi Azibou-Mokrat E-moderador de la CoP TIC i Presó i Educador Social al CP Puig de les Basses
- Joan Pujol Icart Pedagog al CP Puig de les Basses

10.45-11.30 h Descans i distribució d’assistents per aules Distribució dels/les assistents en quatre espais diferents i pels quals transitaran els ponents mostrant un dels quatre tallers proposats.
11.30-14 h Juguem! Presentacions rotatives dels tallers amb sessions ludoficades

· Taller 1: Comença l’aventura (Avaluació de continguts, coneixença i introducció al mòdul) Oriol Ripoll González Expert en jocs i ludificació.

· Taller 2: Triar o no triar (Motivació al canvi -Canviar o no canviar-) Ignasi Barril Godàs Elisabeth Boó Martín.

·  Taller 3: A la carretera (El que m’ajuda a canviar -Autoestima 1-) Osama Boumehdi Azibou-Mokrat.

· Taller 4: Camí a l’èxit (El camí per fer -Saber on soc i on vull arribar-) Joan Pujol Icart