Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC
Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC. 2016. Tipus de lletra: Dones en Xarxa.

#WomanLiderTIC tindrà lloc dijous 17 de novembre, a partir de les 9.00 h, a la seu del Mobile World Centre (Plaça Catalunya, Portal de l’Àngel – Barcelona). Es tracta d’un esdeveniment organitzat per Dones en Xarxa, amb el suport de diversos patrocinadors i col·laboradors.

El programa de la jornada girarà al voltant de cinc taules, que seran:

  • Taula 1: Si jo puc, tu pots. El talent de les dones ha d’estar a la revolució de les xarxes
  • Taula 2: La mirada de les dones a les tendències TIC. Reptes socials i de l’economia digital de les noves tendències: IO / Big Data / Cloud Computing / Economia col·laborativa
  • Taula 3: Dones liderant start-ups TIC. Com emprendre projectes tecnològics. Oportunitats i reptes en l’àmbit TIC
  • Taula 4: Dones liderant smart cities i governs oberts. Innovació, participació i governança. Noves formes de relació
  • Taula 5: Dones comunicant a la xarxa. Dones referents a la comunicació en xarxa o en les xarxes socials

Com a novetat, en aquesta segona edició es donarà veu a dones joves que hagin estat rellevants o premiades en projectes TIC o tecnològics, perquè exposin els seus projectes.

La inscripció ja és oberta. Al formulari d’inscripció cal indicar en quines taules esteu interessades en participar.

Accenture Mentoring Lunch

En el marc de les jornades #WomanLiderTIC s’ha creat un espai per fomentar i donar suport a l’emprenedoria de les dones: Accenture Mentoring Lunch. Es tracta d’un lunch especial, que se celebrarà el 17 de novembre, per tal que les dones que hagin iniciat projectes start-up tinguin l’oportunitat de ser assessorades per grans empresàries del sector TIC.

Les dones que estiguin interessades en participar-hi hauran d’inscriure’s a través d’aquest formulari i explicar el seu projecte. Tenen fins al 7 de novembre per fer-ho. Un jurat en seleccionarà 15 projectes que rebran un suport especial per part de #WomanLiderTIC.