Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vols col·laborar amb la Barcelona Digital Talent i ajudar a captar el talent digital?

Publicat el 08/02/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
La BDT impulsa accions de captació del talent digital
La BDT impulsa accions de captació del talent digital, per Barcelona Digital Talent. 2021. Llicència: Tots els drets reservats

La Barcelona Digital Talent (BDT) i el Departament de Polítiques Digitals, impulsen una iniciativa per captar talent digital amb accions de sensibilització i reorientació de professionals. Participa en les activitats i tallers des del teu Punt TIC i inscriu-te fins al 15 de febrer.

Busquen centres formatius com els Punt TIC que estiguin interessats a generar nou talent digital i formar part de la xarxa de persones col·laboradores per promoure l’accés a la formació en competències digitals, la generació i contractació de nou talent digital en el mercat laboral i ajudar a reduir la bretxa de talent digital.

Què s'ofereix?

  • Coordinació, suport i seguiment durant el desenvolupament de les activitats al llarg del 2021.
  • Inversió en campanyes de màrqueting en línia i gestió d’inscripcions de les persones candidates per a garantir l’èxit de les activitats previstes
  • Organització de les activitats proposades així com selecció del centres que participi en cadascuna d’elles
  • Visibilitat de marca dels centres formatius participants segons l’activitat que correspongui
  • Apalancament en els recursos que l’aliança gestiona a través de la xarxa de membres impulsors i partners associats
  • Formació i facilitació de materials, continguts i recursos per a la correcta realització de cadascuna de les activitats proposades

Com fer la inscripció?

  1. Ha de completar aquest formulari de registre que trobaràs al final d'aquesta pàgina web i indica les activitats en les quals el teu punt està interessant. En aquest cas, ens proposen els tallers d'orientació digital, per a sensibilitzar a persones que vulguin formar-se en competències digitals. Pots fer-ho abans del 15 de febrer.
  2. L'equip de la BDT es posarà en contacte amb tu per a facilitar-te més informació, verificar l’interès del teu punt i l'encaix en les activitats plantejades. Realitzaran una selecció dels centres interessats i us notificaran els que, finalment, sereu els participants.
  3. Un cop seleccionats, començarà el període de coordinació juntament amb la persona responsable del teu punt per dur a terme totes les tasques necessàries per aconseguir l’èxit de l’activitat que volgueu realitzar.