Projecte jo.cat
Projecte jo.cat. Autor: Projecte jo.cat. Llicència: Tots els drets reservats.

El projecte, que té com a principal objectiu enfortir les competències digitals de la ciutadania, va dirigit a les persones que hagin superat el certificat ACTIC i es trobin en situació d’atur. Voleu assessorar els vostres participants i ajudar-los a crear la seva marca personal? 

Amb el programa formatiu jo .cat, les vostres persones usuàries coneixeran què significa tenir una identitat digital i com fer-se més visible a Internet per a promocionar-se davant d’empreses i/o persones interessades. Com? L’activitat final del programa consistirà en la creació d’un espai web i un correu electrònic amb domini .cat. Trobareu aquí més informació.

Vosaltres, dinamitzadors/es Punt TIC, sou un punt de referència per als ciutadans i ciutadanes pel suport digital que oferiu a la població. Per aquest motiu, us animem a participar en aquesta sessió formativa virtual específica el dia 2 de desembre a les 10h per tal de poder donar suport posterior al curs Jo.cat. Per assistir, 

Per inscriure-us, envieu un correu electrònic a oficina.tecnica@punttic.cat. Per assistir, podeu accedir a través d'aquest enllaç.