En el marc de la jornada, es presentarà el joc de cartes ‘Les pantalles nostres de cada dia’, una eina lúdica dissenyada per a fomentar la conversa familiar sobre l’ús dels dispositius digitals.

Imatge de la jornada ‘Famílies, estiu i pantalles: el benestar digital, a debat’
Imatge de la jornada ‘Famílies, estiu i pantalles: el benestar digital, a debat’. 2024. Tipus de lletra: SX3. Llicència: Tots els drets reservats.

En el marc de l’exposició ‘Recorda el Futur’, el pròxim divendres 28 de juny, a les 18 hores, la Secretaria de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, el SX3 i la Fundació Mobile World Capital Barcelona, amb el suport de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, organitzaran la jornada ‘Famílies, estiu i pantalles: el benestar digital, a debat’ al Palau Robert, que es troba al Passeig de Gràcia, número 107, de la ciutat de Barcelona. La sessió formativa buscarà oferir eines i estratègies per a gestionar l’ús dels dispositius digitals per part d’infants, adolescents i joves i fomentar hàbits digitals saludables a les llars.

En aquest sentit, la sessió formativa comptarà amb dues parts. La primera part consistirà en una conferència a càrrec de Jordi Camós, divulgador, professor i expert en tecnologia, amb la voluntat d’empoderar les famílies en l’acompanyament de les persones menors en la gestió saludable de la tecnologia. La segona part girarà al voltant de la presentació del joc de cartes ‘Les pantalles nostres de cada dia’, una eina lúdica dissenyada per a fomentar i acompanyar la conversa familiar sobre l’ús dels dispositius digitals. En concret, es farà una demostració en directe del funcionament del joc de cartes 'Les pantalles nostres de cada dia', cobrint diferents situacions de conflicte i oferint propostes i alternatives positives i proporcionades per tal d’establir aliances digitals saludables. La voluntat serà passar del focus en la pantalla al diàleg.

Les persones interessades es poden apuntar a través d’aquest enllaç en línia.