Joc de cartes 'Les pantalles nostres de cada dia'

Es tracta d'una eina lúdica dissenyada per a fomentar i acompanyar la conversa familiar sobre l'ús dels dispositius digitals. El joc cobreix diferents situacions de conflicte i ofereix alternatives positives i proporcionades per tal d'establir aliances digitals saludables. La voluntat és passar del focus en la pantalla al diàleg.

Quan sorgeix un conflicte, hem de buscar la manera de gestionar-lo de forma que tothom surti content amb el resultat acordat. Aquesta modalitat està pensada tant per fer-la quan hi ha un conflicte i es vol tenir un recurs per poder parlar-ne amb serenor, com per parlar abans que sorgeixi.
Una aliança digital és una forma de parlar sobre els aspectes bàsics dels usos de les pantalles (temps, espais o com podem parlar sobre el tema) que afavoreix poder gestionar posteriorment els possibles conflictes que vagin sorgint. Dediqueu un temps a treballar-ho d'una forma divertida o festiva. És la millor forma d'integrar les pantalles i els conflictes que puguin sorgir pel seu ús.