Part del cartell del VIII Concurs d'Imatge Digital de Santa Bàrbara
Part del cartell del VIII Concurs d'Imatge Digital de Santa Bàrbara.

La participació és gratuïta i oberta a tothom. Pot presentar imatges al concurs qualsevol persona, excepte els organitzadors i les persones que col·laborin en la puntuació. Cada participant podrà presentar un màxim de tres imatges, les quals hauran de ser inèdites i no guardonades en altres concursos. Es poden presentar fotografies en paper, o imatges en format digital, amb una resolució mínima de 1280x1024 ppp (càmera 3 Mpx mínim). S'acceptaran collages, muntatges, fotografies pintades o manipulades digitalment de manera que s'alteri el contingut de les imatges.

Les imatges hauran de tenir el títol de les mateixes escrit darrera la fotografia o al nom del fitxer. Es presentaran en paper o en un dispositiu d’emmagatzemament digital, tancades en un sobre, a l'exterior del qual s'escriurà un pseudònim. S'entregarà un altre sobre amb el pseudònim escrit a l'exterior i un full amb les dades personals: nom i cognoms, adreça, data de naixement i telèfon de l'autor a l'interior.

En cas de presentar fotografies manipulades digitalment els participants poden presentar la foto original perquè el jurat pugui valorar el treball realitzat.

El concurs és una manera d’apropar i fomentar l’ús de les TIC entre la nostra ciutadania, a més, el concurs ajuda a que moltes persones aficionades al món de la imatge donin a conèixer els seus treballs i que tots els planers i les planeres puguem gaudir de les seves obres.

Des de la regidoria de noves tecnologies, animem a tothom a participar en aquest concurs, petits, grans, joves, homes, dones i tot aquell que tingui ganes de captar en imatges, la bellesa de la primavera a la nostra terra.

Podeu consultar les bases i terminis de presentació d’imatges a la web del nostre poble, www.santabarbara.cat, o adreçant-vos al Punt TIC Santa Bàrbara:

  • Telèfon: 977 71 77 32
  • Correu electrònic: infocentre@santabarbara.cat
  • Adreça postal: C/ Mare de Déu de Montserrat, 28