La Fundación Esplai i Microsoft llencen una proposta formativa gratuïta per a millorar l'ocupabilitat juvenil en el camp de la programació web per a contractar desenvolupadors júniors i experts en anàlisis de dades.

Formació en programació web per a joves
.

Aquesta proposta adreçada a joves d'entre 16 i 29 anys neix per ampliar l'impacte de les actuals iniciatives d'habilitats i ocupabilitat dels participants a través d'una formació en línia tutoritzada i especialitzada en el sector de la programació. L'objectiu del projecte és cobrir el buit existent entre la desocupació juvenil creixent a Espanya i les necessitats de les empreses tecnològiques de contractar desenvolupadors júnior i experts en anàlisis de dades.

Què ofereixen?

5 possibles itineraris d'especialització en línia tutoritzats i gratuïts a través del nostre Campus de formació. A triar la modalitat que més s'ajusti als interessos de la persona participant i a les demandes del mercat.
Itinerari 1: Introducció a la programació i al disseny de programari – 15h
Itinerari 2: Desenvolupament orientat a objectes amb C# – 60h
Itinerari 3: Bases de dades SQL (MSSQL) – 30h
Itinerari 4: Programació Backend amb .NET Core 3.1 – 60h
Itinerari 5: Desenvolupament Frontend amb Angular – 50h

3 formacions d'acompanyament a la certificació MTC (Microsoft Certified Azure Fundamentals) basades en tecnologia en el núvol. Inclou itineraris oficials de Microsoft Learn.

3 NOOC en línia d'introducció a la Intel·ligència Artificial per a conèixer més sobre les tendències que aquesta tecnologia aporta al mercat laboral i les seves contribucions als Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Curs 1: Introducció a la Intel·ligència Artificial (2h)
Curs 2: La Intel·ligència Artificial i les noves ocupacions (2h)
Curs 3: La Intel·ligència Artificial i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (2h)

Aquí trobaràs més informació.