El pòdcast 'Días singulares en universidades singulares' de l'eLearning Innovation Center (eLinC) de la UOC  reprodueix converses entre especialistes d'aquesta universitat i d'altres arreu del món a llocs únics.

Imatge podcasting
Imatge podcasting. 2019. Tipus de lletra: Pixabay. Llicència: BY-SA.

L'eLinC és el centre d'innovació educativa de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), que fa la funció de radar i far de les tendències i la singularitat educativa, amb un focus d'interès especial en la innovació en l'ensenyament. Amb l'objectiu de compartir aquest coneixement i reflexionar amb altres institucions educatives singulars d'arreu del món, neix el pòdcast de l'eLinC, Días singulares en universidades singulares, per parlar del present i el futur de l'educació i compartir experiències innovadores per transformar l'educació. Els tres primers capítols estan disponibles a Spotify, iTunes, Ivoox y Amazon Music.

Les converses analitzen diversos aspectes de l'educació superior actual, la projecten cap al futur i aporten idees per reflexionar. El primer capítol té lloc al Disseny Hub de Barcelona. Hi intervenen la Sílvia Sivera, directora de l'eLinC, Míldred Guinart, directora de Generació i Transferència del Coneixement de l'eLinC i Carlos Fosca. El segon capítol té lloc al Museu Picasso. Es titula "Olas cubistas de destrucción creativa en la universidad", i hi intervenen Guillem Garcia Brustenga, de l'eLinC, Àngels Fitó i Jon Altuna, vicerectors de la UOC i la Universitat de Mondragón, guiats per Reyes Jiménez, cap del Departament de Restauració i Conservació Preventiva del museu.

Per últim, el tercer capítol té lloc al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), amb el títol "Un viaje de 100 años hasta la transformación digital". Hi intervenen Pastora Martínez, vicerectora de Globalització i Cooperació de la UOC, i Xavier Prats Monné, assessor de diverses organitzacions, acompanyats per Roser Bifet, responsable de Públics i Màrqueting.