Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Un hackathon per les malaties minoritàries

Publicat el 12/12/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge per a il·lustrar la notícia sobre #bitsxlamarató, el hackathon per les malalties minoritàries, del 13 al 15 de desembre de 2019
Imatge per a il·lustrar la notícia sobre #bitsxlamarató, el hackathon per les malalties minoritàries, del 13 al 15 de desembre de 2019, per Pexels. 2018. Llicència: BY-SA

T'agrada programar o vols ser voluntari de La Marató de TV3? Participa al #bitsxlamarató el hackathon per les malalties minoritàries del 13 al 15 de desembre 2019 a la Facultat d'Informàtica de Barcelona (Campus Nord).

L'esdeveniment #bitsxlamarató està organitzat per la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB), el Barcelona Supercomputing Center (BSC), el Campus Docent de Sant Joan de Déu, Hackers@UPC, l'Institut de Recerca de Sant Joan de Déu, el Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica (CREB) i rarehacks.

Del 13 al 15 de desembre, al voltant de 500 estudiants, persones educadores, investigadores i altres professional del camp de la salut i la tecnologia, treballaran en equip per buscar i desenvoluparan solucions a diferents reptes per fer front a les malalties minoritàries per a millorar la qualitat de vida de les persones afectades i el seu entorn.

A la trobada, hi hauran xerrades amb professionals de l’àmbit mèdic i les tecnologies i testimonis d'algunes persones afectades per alguna malatia minoritària que proposaran els seus propis reptes. Pots trobar alguns dels reptes presentats a través d'aquest enllaç.

El diumenge 15, últim dia de la Hackathon, cada equip realitzarà la seva presentació i demostracions de les propostes de solucions obtingudes. El premi serà trobar solucions i donatius per la Marató de TV3.

Pots trobar més informació sobre el programa a través d'aquest enllaç.